Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Special Alese
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ie de dama
270 lei
Brand
Modele personalizate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ie romaneasca din 100% in sau bumbac. Bluza poate fi purtata cu blugi, la o tinuta de plaja, la un eveniment de seara sau o ocazie speciala.

Fiecare bluza este noua si va fi creata in decursul a 4-5 zile lucratoare de la primirea platii. Va oferim un bonus special! Va putem personaliza gratuit eticheta din interior cu textulul si forma dorita.

Pentru a plasa o comanda va rugam sa ne transmiteti urmatoarele:
- circumferinta exacta a bustului in centimetri (vom adauga ulterior 12 cm pentru a fi mai larga)
- lungimea de la umar pana la ceasul de la mana/bratara, se masoara pe partea din fata a corpului ca sa includa si pieptul;
- materialul dorit: in sau bumbac;
- culoarea designului, daca doriti o alta culoare decat cea din poza;
- dimensiunea manecii: lunga, scurta deasupra cotului, scurta peste cot;
- textul pentru eticheta, forma si culoarea;

Confectionam ii stilizate dupa modele dumneavoastra! Putem produce modele cerute de client, inclusiv compleuri brodate pentru ocazii speciale sau tinute de zi. Pentru ii stilizate, pe care doriti sa le faceti cadou, va brodam gratuit eticheta cu mesaj personalizat, ales de dumneavoastra.

Daca doriti un model anume de iie va rugam sa ne trimiteti designul si il vom realiza in conformitate cu indicatiile dumneavoastra. Se va face un model 3D digital si dupa ce il aprobati vom incepe procesul de productie.

Spalarea
Obiectele textile imprimate cu elemente de broderie se curata manual cu apa calduta sau in masina de spalat, cu detergenti obisnuiti, fara a se lasa la inmuiat. Nu se recomanda folosirea inalbitorilor si nici frecarea portiunilor brodate.

Curatarea chimica
Hainele si alte textile ce contin elemente de broderie se pot curata chimic, dar cu atentie, in special articolele de culori inchise. Este de preferat sa se evite produsele chimice folosite pentru scoaterea petelor.

Calcarea
Produsele brodate se calca pe spate, de preferat intre doua bucati de material. Nu este recomandata udarea broderiei inainte de calcare.

Va asteptam si pe websiteul nostru www.specialalese.ro pentru o gama variata de produse personalizate si productie speciala pe comanda.
Din Gura in Gura